fbpx
Bli kjent med oss!

Frem mot sommeren kan du bli bedre kjent med oss som jobber i Nessco.

 

Bli bedre kjent med vår ettermarkedsrådgiver Geir Haugness!
De fleste av våre ettermarkedskunder kjenner godt til Geir Haugness. Han begynte første gang i Nessco i 2004 og har tilsammen jobbet i bedriften i over 13 år. Geir er en etterspurt rådgiver som brenner for å ta godt vare på kundene.
“Kundene våre er helt avhengig av trykkluften, stopper den så stopper bedriften og det vet både vi og kunden. Når de har oss så får de den tryggheten de ønsker, med kvalitetsprodukter og driftssikkerhet,” forteller Geir.
Han stiller alltid opp for å gi kundene den tryggheten de trenger og er stolt av å levere kvalitet.
“Det viktigste for meg i møtet med kundene er å bistå dem på en slik måte at de føler at vi virkelig tar vare på dem og leverer det de ønsker. Mitt ansvar nå er å levere ettermarkedsvarer samt tegne serviceavtaler for at alt skal være i orden og at kunden skal oppleve god driftssikkerhet på trykkluft, blås eller vakuum anlegget sitt.”
Kontakt Geir: ghaugness@nessco.no

 

Bli bedre kjent med Distriktsansvarlig Torbjørn! Et velkjent og kjært fjes for mange av våre kunder på Vestlandet.

Han setter veldig pris på kundekontakten og arbeidsmiljøet i Nessco:

“Jeg stortrives i jobben som gir meg mange kundespesifikke oppgaver, det er er gøy å løse. Jeg har mange flotte kollegaer som jeg samarbeider godt med på tvers av avdelingene.”

Torbjørn er spesielt stolt av å levere produkter og servicekonseptet Nessco tilbyr til sine kunder:

“Med trykkluft fra Nessco får kunden de beste, mest energieffektive og driftssikre trykkluftanleggene på markedet. Nessco representerer noen av verdens ledende produsenter av kompressorer og etterbehandlingsutstyr som gir oss fortrinn i forhold til å bare ha en leverandør. Nessco har også Norges beste servicekonsept.”

De som kjenner Torbjørn vet at han brenner for kvalitet:

“Å ha det beste utstyret, og å produsere og presentere gode tilbud er så viktig. Kundene forstår at vi kjører kvalitet hele veien fra tilbudsskriving til levering av utstyr!”

Torbjørn er distriktsansvarlig i fylkene Rogaland, Vestland (tidligere Hordaland og Sogn og Fjordane) Møre og Romsdal opp til Ålesund.
Kontakt Torbjørn Vindenes: tvindenes@nessco.no

Finn flere distriktsansvarlige og alle oss andre som jobber i Nessco her: www.nessco.no/kontakt

×
Any questions?