fbpx

Lamellpumper

Lamellpumper er spesielt egnet for bruksområder der man skal over 1 bar g i trykk eller der det er svært høye temperaturer. Aktuelle områder er for eksempel filterspyling. Det finnes både oljefrie og oljesmurte lamellpumper. De oljesmurte er mest brukt.
Lamellpumpe

Sidekanalsblåsere

En sidekanalsblåser kan brukes både som blåsemaskin og vakuumpumpe. Sidekanalsblåsere er velegnet for en rekke bruksområder, blant annet pneumatisk transport, gasstransport, lufting av kar, i næringsmiddelindustrien, i grafisk bransje på renseanlegg og ikke minst på settefiskanlegg.

Dette er den blåsertypen som har utviklet seg mest de senere år. Den klarer større og større trykk og har fått stadig bedre virkningsgrad. Reguleringsmulighetene er gode ved hjelp av frekvensstyring, og man får stor kapasitet ut av en liten enhet.

Produktspekteret til Nessco innenfor denne kategorien er det beste som tilbys på det norske markedet.

Sidekanalsblåser

Skruevakuumpumper

Skruevakuumpumper er den nyeste vakuumpumetypen på markedet. Pumpene har en svært god virkningsgrad og går ned til trykk under 0,1 mbar abs. Pumpene er oljefrie og har et svært lavt vedlikeholdsbehov. Disse pumpene er blitt brukt mye innen kjemisk industri, og har begynt å ta over mange applikasjoner innen andre tradisjonelle prosesser, for eksempel vakuumpakking.
Skruevakuumpumpe

Klopumper

Klopumper har en veldig høy virkningsgrad. De er ideelle for frekvensstyring. Denne pumpetypen har ingen lameller og ingen olje i kompresjonskammeret, og krever derfor nesten ikke vedlikehold. Denne modellen passer godt for systemer som trenger høyere trykk, maks er satt til 2,2 bar g.
Klopumpe

Lobeblåsere

En lobeblåser, eller rootsblåser som den også kalles, gir et stort volum, har lite vedlikehold og lang levetid. I tillegg er luften helt fri for olje.

Våre blåsemaskiner er markedsleder på grunn av sin gode kvalitet til riktig pris. Vi har installasjoner i Norge hvor disse maskinene går på sitt 30. år med problemfri drift og minimale vedlikeholdskostnader.

Vårt produktspekter inkluderer lobeblåsere med ATEX-godkjenning.

Lobeblåser

Skrueblåsere

Skrueblåsere gir kapasitet opp til 10,000 m³/t og har maks trykk på 2,5 bar g. Den er velegnet for blåseluft/prosessluft i industrien og for alle typer pneumatisk transport som krever stor kraft. Produktet blir også tilgjengelig i ATEX-versjoner.

En innovativ og unik rotorprofil gir maksimal energisparing. Profilen optimaliserer forholdet mellom kapasitet og trykk takket være en effektiv indre kompresjon.

Skrueblåser
×
Any questions?