Møt Andres - vår nye segmentansvarlig selger akvakultur

Andres Lara - vår nye segmentansvarlige selger akvakultur

Lara vil ha et overordnet segmentansvar og bidra med koordinering på tvers av lokasjoner og kunder for å ha et helhetlig bilde av akvakulturmarkedet i Norge.

Han kommer fra stillingene som Construction Manager og Project Director, hvor han har jobbet med tekniske og kommersielle løsninger for flåtebygging. Gjennom sitt arbeid har han opparbeidet seg et nettverk innen akvabransjen og har gjennom sine tidligere jobber god innsikt av hva som kreves for å lykkes.

Andres er utdannet mekanisk ingeniør og har en tilleggsutdannelse innen industriell engineering.

Min oppgave hos Nessco vil være å bidra med utvikling av systemløsninger og styrke posisjonen av disse i oppdrettsmarkedet som kvalitetssikre og bærekraftige alternativer. Ambisjonen er å videreføre etableringen av selskapet som en pålitelig leverandør av trykkluftsløsninger med tilhørende service innen havbruk i Norge. 

Jeg liker det at Nessco er et selskap med en familiær atmosfære og profesjonelle, erfarne medarbeidere. Fremfor alt betyr det mye at Nessco er i kontinuerlig utvikling med høye ambisjoner som kan tilby oppdrettsmarkedet nye og innovative løsninger av høy kvalitet.  

Jeg rakk å få med meg Aqua Nor og dagene i Trondheim var veldig intense på alle måter. En positiv opplevelse som bidro til at jeg ble raskt bedre kjent med selskapet og mine nye kolleger, samtidig hadde vi mange spennende møter med kunder og samarbeidspartnere. Nå er jeg veldig spent og klar for veien videre.

Nessco leverer trykkluft til hele næringskjeden innen akvakultur, der det finnes fiskeoppdrett i Norge og de relaterte aktivitetene knyttet til akvakultur.

Ønsker du å kontakte Lara?

Andres Lara
alara@nessco.no

+47 959 08 565