fbpx

Skruekompressor

Skruekompressorer er den vanligste kompressortypen til industrielt bruk. De leveres i mange modeller og dekker de fleste bruksområder med fokus på lavt energiforbruk og lave vedlikeholdskostnader.
Kapasitetsområde 0,5- 75 m³/min.
Trykkområde 3-13 bar.
VS 150

Oljefrie kompressorer

Oljefrie kompressorer gir energieffektiv trykkluft av høy kvalitet til en rekke bruksområder. Totalt oljefri utforming eliminerer problemet med forurenset luft, og reduserer risikoen og kostnader knyttet til skader på produkter, spesielt ved produksjon i sterile omgivelser.
Kapasitetsområde 0,67-45 m³/min.
Trykkområde 5-10 bar.
VS 50

Kompressorer med digital girkasse

Ultima serien - kompressorer med digital girkasse som overvåker og justerer hastighetene til hvert enkelt skrueelement kontinuerlig, og sikrer maksimal effektivitet og trykkforhold til enhver tid. Ultima bruker et skreddersydd, lukket vannkjølesystem for å sikre at den maksimale mengden energi kan gjenvinnes fra kompressorpakken, og ta varme direkte fra hovedkomponentene, inkludert motorene, omformerne, skrueenheten og oljekretsen. 100 % oljefri luft.
Kapasitetsområde 6,7-24 m³/min
Trykkområde 4-10 bar
Ultima

Innbyggingskompressorer

Innbyggingskompressorer brukes mye i borrerigger, tunnelarbeider og montert på ulike typer utstyr som gravemaskiner, tappevogner for aluminium, etc.
Kapasitetsområde 0,5-12 m³/min.
Trykkområde 3-13 bar.
CT

Turbokompressorer

Turbokompressorer er en oljefrie kompressorer med stor kapasitet, og er spesielt egnet for stort forbruk av luft og stabilt luftforbruk.
Kapasitetsområde 16-385 m³/min.
Trykkområde 3-40 bar.
Turbokompressor
×
Any questions?