Sees vi på Aqua Nor 2021?

AQUA NOR 24-27 august i Trondheim

Da er det mindre enn et døgn til Aqua Nor åpner dørene. Den første fysiske messen Nessco deltar på siden 2019

Vi gleder oss veldig. 

Standen vår er snart klar for morgendagen og vi ser frem til å ta deg i mot. 
Utstillerlisten er lang og det er fult av flotte stands i alle hallene. Det er deilig å endelig føle at noe er nærmere normalen enn det har vært de siste årene. 

Aqua Nor er verdens største messe for akvakultur-teknologi.  Her presenterer alt av siste nytt med betydning for næringen. Messen har eksistert i over 40 år og avholdes annethvert år, i Trondheim. Vanligvis er det titusenvis av mennesker som besøker messen fra opp til 80 nasjoner. I år er det naturlig nok ventet et mindre trykk da det er begrensninger på hvor mange  daglig besøkende det kan være i Trondheim Spektrum. Samtidig som internasjonale besøkende ikke vil kunne reise og derav delta som tidligere. Vi har likevel stor tro på at dette vil bli noen vellykkede dager og vi ønsker deg hjertelig velkommen til vår stand D-359.

Vi holder kurs i ENØK torsdag 26.8 kl 12:00.
Kurset inneholder masse nyttig informasjon om hvordan du kan drifte et anlegg mest mulig energiøkonomisk.
Vi serverer lunsj og kurset er gratis. Meld deg på ved å sende en mail til manderssen@nessco.no eller kom innom vår stand D-359.
Vær rask - begrenset antall plasser.

Til info må alle som skal besøke messen kjøpe billett på forhånd. I år er det ikke salg av billetter fysisk ved inngangen.

Nessco har gratisbillett til deg som ønsker det. For å motta denne så send en melding til 988 63 026 med antallet du ønsker og din mailadresse så sender vi deg billett(er) på epost.

Åpningstidene er:

Tirsdag – torsdag 10.00 – 17.00
Fredag 10.00 – 15.00

Adressen er:

Trondheim Spektrum
Klostergata 90, 7030 Trondheim

Vi ønsker deg en fin dag og håper vi sees på Aqua Nor.

Se også: https://www.nessco.no/akvakultur