Møt Jarle Stenhaug – Nessco sin servicesjef

Jarle Stenhaug – Nessco sin servicesjef og vår gode kollega. Markedsavdelingen tok en prat med han, slik at du kan bli bedre kjent med mannen som leder et av Norges beste serviceteam.

Hvor lenge har du jobbet i Nessco og hva gjør at du trives i jobben din? 

Å jobbe i Nessco er hektisk, utfordrende, morsomt og utviklende og dette er for meg fire gode grunner til å arbeide her de 17 årene jeg har vært ansatt. I tillegg har vi en god HMS kultur, varm personalpolitikk og et faglig miljø det ikke finnes maken til i Norge. 

Hvorfor trykkluft?

Det er jo sånn at de alle fleste har ett eller annet forhold til trykkluft. Enten det dreier seg om kompressoren i garasjen, kompressoren som drifter verkstedet eller industriarbeidsplassen. Vi finner trykkluft i nesten alle bransjer og alle har noe unikt og eget ved seg. Jeg er så heldig at jeg får lov til å besøke mange av disse aktørene og høre om hvordan de bruker trykkluft samt utfordringene de har ved driften sin. På denne måten lærer man mye om applikasjonene og hvordan vi kan forbedre produksjon og kvalitet på trykkluftleveransen.

Hva gjør Nessco sin serviceavdeling unik?

I Nessco er vi mange engasjerte og kompetente fagpersoner som brenner for å optimalisere drift og vedlikehold for våre kunder. Med lokale avdelinger som dekker hele landet og flere egne verksteder som kan ta overhalinger på kort varsel, bidrar vi til at kundene våre opprettholder problemfri drift. Våre teknikere har bred erfaring og fagkompetanse bygget opp over mange år i samarbeid med våre kunder og leverandører. Vi jobber kontinuerlig med HMS, forbedring og kvalitet og ser at kundene våre setter pris på dette ved å gi oss en gjennomsnittlig score på 5,6 av 6 oppnåelig i vår kundetilfredshetsundersøkelse.

Hva er viktig for deg i jobben din og i møte med kundene?

Kvalitet og kompetanse er viktig for å skille seg ut i denne bransjen. Alle kan selge en kompressor, men ikke alle kan selge en skreddersydd energiøkonomisk løsning med dokumentert trykkluftkvalitet. Det gjør vi i Nessco og det gir merverdi for kundene våre.

Våre teknikere ser kontinuerlig etter forbedringsmuligheter og kommuniserer disse til kunde og til vår produkt- og salgsavdeling. Dette samspillet gir kundene våre besparelser og oppetid i deres drift.

Hvorfor skal man velge Nessco?

Nessco tilbyr komplette løsninger fra kjente produsenter som settes sammen av vårt kompetente salgs og produkt avdeling og som serves av Norges beste serviceavdeling. Med mer enn 30 års erfaring bransjen er vi et trygt og sikkert valg for kvalitetsbevisste trykkluftkunder.

Les mer om vårt service konsept her: https://www.nessco.no/service