Spar kostnader og miljø med vår serviceavtale

Gjennom rådgivning og optimalisering har vi i løpet av de to siste årene kuttet strømforbruket hos våre kunder med ca. 600.000 kW/t. Denne besparelsen vil de ha med seg hvert eneste år så lenge kompressoren skal være i bruk, og er en klar merverdi for de som velger Nessco. Vi har klart å oppnå denne besparelsen fordi våre dyktige teknikere har fokus på ENØK og optimalisering når de er ute og gjør preventivt vedlikehold.

Som totalleverandør er Nessco opptatt av å være tilstede for kundene og å tilby god service hele levetiden til deres anlegg eller maskin. Vi har et landsdekkende nettverk med gode teknikere som sørger for optimal driftssikkerhet.

Med vår serviceavtale kommer vi til avtalt tid og foretar forebyggende service på trykkluft- eller vakuumanlegg. I vårt servicesystem tar vi vare på historikken fra tidligere besøk. Det betyr at du kan være trygg på at vi finner riktig diagnostisering for bedre tilpasset service. Nessco tilbyr ulike serviceavtaler tilpasset ditt behov. Les mer om våre servicetjenester her. 

Ta kontakt her for bestilling eller mer informasjon.