Nytt kontor i Brumunddal

NESSCO SATSER FRA BRUMUNDDAL
 

Nessco satser fra Brumunddal

Det landsdekkende industriselskapet Nessco AS etablerer seg i Brumunddal, hvor selskapets satsing på Innlandet skal ledes utfra.

Nessco er Norges største totalleverandør av kompressorer, vakuumpumper, blåsemaskiner og tilhørende servicetjenester til industrielle formål.

Nessco har nylig flyttet inn i nye lokaler i industriområdet i Strandsagvegen i Brumunddal. Her har selskapet investert i lager for deler og utstyr, et verksted for reparasjoner og vedlikehold av utstyr, samt kontorplasser.

Vi vokser raskt i regionen og styrker nå vår tilstedeværelse slik at vi kan opprettholde vår fantastiske servicegrad og Brumunddal er den perfekte lokasjonen for dette, sier Roar Bakke, Distriktsansvarlig og serviceleder for Innlandet.

Selskapet leverer trykkluftsystemer og komplette løsninger til industrielle formål med fokus på energiøkonomi.

Blant selskapets kunder finner man alt fra små bilverksteder til store prosessindustribedrifter, meierier, bioenergianlegg og kommunale kunder innen vann og avløp. Fellesnevneren til kundene er et behov for trykkluft og etterbehandling for å løse oppgaver innen industriell produksjon og vedlikehold. Her er Nessco ledende på dokumentert trykkluftkvalitet.

Selskapet leverer også komplette nitrogenanlegg og oksygenanlegg, som blant annet brukes i næringsmiddelproduksjon og i helsesektoren.

I tillegg har selskapet et landsomspennende servicenettverk, som er ansvarlig for vedlikehold og oppgradering av produktene som er solgt.

– Nessco sin strategi med et landsomspennende servicenettverk for å være nærmest mulig kundene er noe som kundene våre verdsetter. Nettopp derfor ønsker vi satse utfra Brumunddal, avslutter Jarle Westby.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Jarle Westby, Administrerende direktør, tlf: +47 41583066 eller e-post: jwestby@nessco.no

Kontaktinfo Brumunddal – salg og service

Roar Bakke, Distriktsansvarlig og serviceleder for Innlandet.
+47 952 95 808  rbakke@nessco.no
Besøksadresse: Strandsagvegen 11A, 2383 Brumunddal

 

ordre@nessco.no   service@nessco.no