Bli kjent med Alexander Tangen

Bli kjent med Alexander Tangen, Nessco sin distriktsansvarlige i Oslo, Viken, Vestfold og Telemark, Agder.

Alexander har jobbet i Nessco i 2 år og begynte først som servicetekniker før han gikk over til salgsavdelingen.

 «Min ambisjon og hovedoppgave i Nessco er å skape gode kunderelasjoner og å bidra til at vi leverer kvalitet i alle ledd. Jeg trives med at ingen dager er like og at jeg er med på å skape gode relasjoner i møte med nye og gamle kunder i mange ulike bransjer. Vi scorer høyt på kundetilfredshet i Nessco og jeg ønsker å gjøre mitt ytterste for å opprettholde det.»

Alexander synes trykkluft er et spennende produkt å jobbe med da det har uendelig mange bruksområder. Han setter stor pris på å får dele denne interessen med svært dyktige kolleger.

 «Jeg har hatt min tid i Nessco service så jeg må løfte frem service gjengen. De står på hver eneste dag og strekker seg langt for kundene våre. Samtidig har vi et dyktig salgs team som sørger for at kundene får utstyret de trenger ved at vi gjør en grundig jobb både før og gjennom enhver salgsprosess. Vi ønsker ikke bare å selge et produkt, vi ønsker å bidra med vår kunnskap og finne frem til det utstyret som best treffer kundens behov. Det er viktig for meg at kunden sitter igjen med en god opplevelse, et godt produkt og at vi leverer som avtalt.»

Ønsker du kontakt med distriktansvarlig Alexander Tangen eller en av våre andre distriktsansvarlige klikker du her