Nessco Mobile Oxygen System – NMOS37

Nessco Mobile Oxygen System - Mobil container for oksygenproduksjon.
Optimal for tøffe forhold på sjø eller på land. Levert komplett med kompressor, tørke, oksygengenerator og tilhørende filtrering.

I en verden hvor pålitelig tilførsel av oksygen er kritisk for mange operasjoner, både på sjø og land, introduserer Nessco containerløsningen NMOS37. 

Vi har gjennom flere år levert kompressoranlegg til oksygenproduksjon i tillegg til komplette oksygensystem med generatorer. Gjennom våre serviceavtaler med kundene har vi opparbeidet oss god kunnskap om hva som kreves for å få stabile driftsforhold over lang tid. Denne kunnskapen og erfaringen har nå resultert i at vi har utviklet vår egen mobile container for oksygenproduksjon.

IMG_5630IMG_5631

Containeren kommer «plug’n play» og er designet for å fungere under krevende forhold på skip, flåte, mærekant eller på land.

Produksjonskapasitet: NMOS37 er designet for å produsere 37 Nm³/time (tilsvarende 53 kg/time) av oksygen med en gass renhet på 93%. 

Avanserte funksjoner: Utrustet med en High Cube 10’ ISO container, inneholder enheten alt som trengs for umiddelbar og effektiv oksygenproduksjon. Hver komponent er nøye valgt for å sikre optimal ytelse. Den takler alle nordiske forhold da den er isolert og utstyrt med temperaturstyrt ventilasjon, lys og varme. Det er også montert et inntaksfilter for å sikre trygg drift i støvutsatte områder.

Pålitelig og langvarig drift: Med fokus på pålitelighet, har Nessco satt sammen systemet med de beste kvalitetskomponentene. Dette sikrer ikke bare problemfri drift, men også lang levetid.

Service: En serviceavtale med Nessco åpner dørene til et landsdekkende nettverk av serviceteknikere, Dette vil sikre stabilitet og gi ekstra trygghet for deg som kunde.

Spesifikasjoner:

  • Produsert O₂:                    37 Nm³/time (tilsvarende 53 kg/time)
  • Gass renhet:                      Oksygen med 93% renhet
  • Utløpstrykk:                       Opptil 4,5bar(g)
  • Tilførselspenning:            230/400/460VAC 3-fase 50/60Hz
  • Dimensjoner:                    High Cube 10’ ISO container (LxBxH(cm)), 299x244x259

 
Containeren leveres komplett med kompressor, tørke, oksygengenerator og tilhørende filtrering iht. ISO8573-1 klasse 1.4.1.

For mer informasjon om NMOS37 er du velkommen til å kontakte oss.

Ta meg til produktsidene for oksygen
Last ned datablad for NMOS37