Nyansatt - Bli kjent med Robin Olsen, Produktspesialist lavtrykk.

Robin Olsen

Bli kjent med Robin Olsen, Nessco sin nye Produktspesialist lavtrykk. Les hva han skal drive med i Nessco og hva han har og si om sin nye rolle. 

I rollen som Produktspesialist lavtrykk hos Nessco vil jeg ha en nøkkelposisjon der jeg vil ha tett kontakt med kundene våre, samt vil jeg jobbe med utviklingen av tekniske løsninger. Dette skjer i samarbeid med salgsteamet, kunder og leverandører.
Mine primære oppgaver vil inkludere behandling av forespørsler og utarbeidelse av tilbud. Videre vil jeg delta på salgs- og forhandlingsmøter, samt representere selskapet på messer og kundearrangementer.

Jeg er utdannet maskiningeniør og har tidligere jobbet i byggebransjen. Min nye stilling hos Nessco er en veldig spennende rolle som lar meg kombinere min faglige kunnskap med egen nysgjerrighet. Jeg har alltid vært lidenskapelig opptatt av å finne de beste løsningene for kunder og jeg tror min evne til å kombinere teknisk innsikt og kommersiell tenkning vil komme til fordel. Jeg er også ivrig etter å bygge sterkere og langvarige relasjoner med både kollegaer og partnere.

Jeg ser frem til å være med på å påvirke hvilken retning lavtrykksavdelingen skal ta og har positiv tro på at jeg kan bidra til vekst både i avdelingen og i selskapet.

Vi gleder oss til veien videre med Robin på laget.

 

Robin Olsen
Produktspesialist lavtrykk

rolsen@nessco.no
+47 986 28 364